Incihaku

ISOSTEARAMIDOPROPYL ETHYLDIMONIUM ETHOSULFATE

hiuksia hoitava aine, antistaattinen aine

Ethyldimethyl[3-[(1-oxoisooctadecyl)amino]propyl]ammonium ethyl sulphate.

Etyylidimetyyli[3-[(1-oksoiso-oktadekyyli)amino]propyyli]ammoniumetyylisulfaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016