Incihaku

ISOQUERCITRIN

antioksidantti

2-(3,4-dihydroxyphenyl)-3-(.beta.-D-glucofuranosyloxy)-5,7-dihydroxy-4H-1-benzopyran-4-one.

2-(3,4-dihydroksifenyyli)-3-(β-D-glukofuranosyylioksi)-5,7-dihydroksi-4H-1-bentsopyran-4-oni.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016