Incihaku

ISOPROPYLPARABEN

säilöntäaine

Isopropyl 4-hydroxybenzoate.

Isopropyyli-4-hydroksibentsoaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex II/1374 Commission Regulation (EU) No 358/2014 of 9 April 2014.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016