Incihaku

3-METHYL-5-(2,2,3-TRIMETHYL-3-CYCLOPENTENYL)PENT-3-EN-2-ONE

hajuste

3-Methyl-5-(2,2,3-trimethyl-3-cyclopentenyl)pent-3-en-2-one.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016