Incihaku

3-METHYL-4-(3,5,6-TRIMETHYL-3-CYCLOHEXENYL)-3-BUTEN-2-ONE

hajuste

3-Methyl-4-(3,5,6-trimethyl-3-cyclohexenyl)-3-buten-2-one.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016