Incihaku

ISONONYL FERULATE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

3-(4-Hydroxy-3-methoxyphenyl)propenoic acid, 3,5,5-trimethylhexyl ester.

3-(4-hydroksi-3-metoksifenyyli)propeenihappo, 3,5,5-trimetyyliheksyyliesteri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016