Incihaku

ISODON TRICHOCARPUS EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine

Isodon Trichocarpus Extract is an extract of the leaves and stalks of the Isodonis, Isodon trichocarpus, Lamiaceae.

Isodon Trichocarpus Extract on Isodon trichocarpus, Lamiaceae- kasvin lehdistä ja varsista saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016