Incihaku

ISOCETYL LINOLEOYL STEARATE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Octadecanoic acid, 12-(1-oxo-9,12-octadecadienyloxy)-, isohexadecyl ester.

Oktadekaanihappo, 12-(1-okso-9,12-oktadekadienyylioksi)-, isoheksadekyyliesteri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016