Incihaku

HYSSOPUS OFFICINALIS HERB OIL

hajuste

Hyssop Oil. Hyssopus Officinalis Herb Oil is an essential oil obtained from the herbs of the Hyssop, Hyssopus officinalis L., Labiatae. It contains pinene (about 50%), some aromatic alcohols and sesquiterpenes.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016