Incihaku

HYDROLYZED TRITICUM MONOCOCCUM SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine

Hydrolyzed Triticum Monococcum Seed Extract is the hydrolysate of an extract of the seeds of Triticum monococcum derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016