Incihaku

HYDROLYZED THEOBROMA GRANDIFLORUM FRUIT

ihoa suojaava aine, supistava aine

Hydrolyzed Theobroma Grandiflorum Fruit is the hydrolysate of the fruit of Theobroma grandiflorum derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016