Incihaku

HYDROLYZED SULFONATED KERATIN

hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine, humektantti

Hydrolyzed Sulfonated Keratin is the hydrolysate of Sulfonated Wool derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016