Incihaku

HYDROLYZED STRAWBERRY FRUIT

ihoa suojaava aine, supistava aine

Hydrolyzed Strawberry Fruit is the hydrolysate of the fruit of Fragaria vesca L., derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016