Incihaku

HYDROLYZED SOY EXTRACT

ihoa suojaava aine, kalvonmuodostaja, antioksidantti, viskositeetinsäätäjä

Hydrolyzed Soy Extract is the hydrolysate of Glycine Soja (Soy) Extract derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016