Incihaku

HYDROLYZED SESAME PROTEIN

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine

Hydrolyzed Sesame Protein is the hydrolysate of sesame protein derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016