Incihaku

HYDROLYZED SACCHAROMYCES/LACTOBACILLUS/UBIQUINONE FERMENT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, pelkistävä aine

Hydrolyzed Saccharomyces/Lactobacillus/Ubiquinone Ferment is the hydrolysate of the fermentation product of Ubiquinone by the microorganisms, Lactobacillus and Saccharomyces.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016