Incihaku

HYDROLYZED PORPHYRA YEZOENSIS

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, humektantti

Hydrolyzed Porphyra Yezoensis is the hydrolysate of the alga, Porphyra yezoensis derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016