Incihaku

HYDROLYZED OLIVE FRUIT

ihoa suojaava aine, antioksidantti, pehmentävä aine, uv-säteilyä absorboiva aine

Hydrolyzed Olive Fruit is the hydrolysate of Olea Europaea (Olive) Fruit derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016