Incihaku

HYDROLYZED MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine

Hydrolyzed Moringa Oleifera Seed Extract is the hydrolysate of Moringa Oleifera Seed Extract (q.v.) derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016