Incihaku

HYDROLYZED MALLOW LEAF EXTRACT

ihoa suojaava aine, kalvonmuodostaja

Hydrolyzed Mallow Leaf Extract is the hydrolysate of an extract of the leaves of Malva sylvestris derived by acid, enzyme, or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016