Incihaku

HYDROLYZED LUPINE SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine

Hydrolyzed Lupine Seed Extract is the hydrolysate of an extract of the seeds of Lupinus angustifolius obtained by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016