Incihaku

HYDROLYZED JOJOBA ESTERS

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, kalvonmuodostaja

Hydrolyzed Jojoba Esters is the hydrolysate of Jojoba Esters derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016