Incihaku

HYDROLYZED INONOTUS OBLIQUUS EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

Hydrolyzed Inonotus Obliquus Extract is the hydrolysate of the Mushroom, Inonotus Obliquus Extract derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016