Incihaku

HYDROLYZED ERYTHRINA EDULIS SEED

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, kalvonmuodostaja, pehmentävä aine

Hydrolyzed Erythrina Edulis Seed is the hydrolysate of the seeds of Erythrina edulis derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016