Incihaku

HYDROLYZED EGG PROTEIN

hiuksia hoitava aine

Protein hydrolyzates, egg. Substance obtained by acidic, alkaline, or enzymatic hydrolysis of egg composed primarily of amino acids, peptides and proteins. It may contain impurities consisting chiefly of carbohydrates and lipids along with smaller quantities of miscellaneous organic substances of biological origin.

Proteiinihydrolysaatit, muna; munasta happo-, emäs- tai entsymaattisella hydrolyysillä saatava aines, joka muodostuu pääasiassa aminohapoista, peptideistä ja proteiineista; voi sisältää epäpuhtauksia, jotka koostuvat pääasiassa hiilihydraateista ja lipideistä sekä pienistä määristä biologista alkuperää olevia sekalaisia orgaanisia aineita.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016