Incihaku

HYDROLYZED CORN STARCH OCTENYLSUCCINATE

kalvonmuodostaja, absorboiva aine, sideaine

Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinate is the reaction product of octenylsuccinic anhydride with Hydrolyzed Corn Starch.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016