Incihaku

HYDROLYZED CORN STARCH

ihoa hoitava aine, sideaine, humektantti, viskositeetinsäätäjä

Syrups, hydrolysed starch. A complex combination obtained by the hydrolysis of cornstarch by the action of acids or enzymes. It consists primarily of d-glucose, maltose and maltodextrins.

Siirapit, hydrolysoitu tärkkelys; maissitärkkelyksestä happo tai entsymaattisella hydrolyysilla saatava monimutkainen yhdistelmä; koostuu pääasiassa D-glukoosista, maltoosista ja maltodekstriineistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016