Incihaku

HYDROLYZED CORIANDRUM SATIVUM FRUIT EXTRACT

ihoa suojaava aine

Hydrolyzed Coriandrum Sativum Fruit Extract is the hydrolysate of an extract of the fruit of Coriandrum sativum derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016