Incihaku

HYDROLYZED CICER SEED EXTRACT

ihoa suojaava aine

Hydrolyzed Cicer Seed Extract is the hydrolysate of an extract of the seed of Cicer arietinum L., Fabaceae, derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016