Incihaku

HYDROLYZED CHLORELLA VULGARIS EXTRACT

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Hydrolyzed Chlorella Vulgaris Extract is the hydrolysate of Chlorella Vulgaris Extract derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016