Incihaku

HYDROLYZED ANANAS SATIVUS FRUIT

ihoa suojaava aine, supistava aine, humektantti

Hydrolyzed Ananas Sativus Fruit is the hydrolyzate of the fruit of Ananas sativus, Bromeliaceae, derived by acid, enzyme or other method of hydrolysis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016