Incihaku

HYDROGENATED SESAME SEED OIL

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, sideaine, emulsiota stabiloiva aine

Hydrogenated Sesame Seed Oil is the end product of the controlled hydrogenation of Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016