Incihaku

HYACINTHUS ORIENTALIS FLOWER EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajuste

Hyacinthus Orientalis Flower Extract is an extract of the flowers of the hyacinth, Hyacinthus orientalis, Liliaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016