Incihaku

HORDEUM VULGARE CERA

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Hordeum Vulgare Cera is the wax of the spent grain of the Barley, Hordeum vulgare L., Graminae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016