Incihaku

HOPLOSTETHUS OIL

pehmentävä aine

Hoplostethus Oil is the oil obtained from the subcutaneous fat of the deep sea fish orange roughy (Hoplostethus atlanticus).

Hoplostethus Oil on syvänmeren kalan, keltaroussin (Hoplostethus atlanticus) ihonalaisrasvasta saatava öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016