Incihaku

HOMOSALATE

ihoa hoitava aine, uv-säteilyä absorboiva aine, auringonsuoja-aine (uv-suodatin)

Benzoic acid, 2-hydroxy-, 3,3,5-trimethylcyclohexyl ester.

Homosalaatti. Bentsoehappo, 2-hydroksi-, 3,3,5-trimetyylisykloheksyyliesteri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex VI/3.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016