Incihaku

HIPPOPHAE RHAMNOIDES SEED POWDER

ihoa hoitava aine, hankaava aine

Hippophae Rhamnoides Seed Powder is the powder obtained from the seeds of the Sea Buckthorn, Hippophae rhmanoides L., Elagnaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016