Incihaku

HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Hippophae Rhamnoides Oil is the fixed oil obtained from the fruits of the Sea Buckthorn, Hippophae rhmanoides L, Elagnaceae.

Hippophae Rhamnoides Oil on tyrnin, Hippophae rhmanoides, Elagnaceae, hedelmistä saatava rasvaöljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016