Incihaku

HIPPOPHAE RHAMNOIDES KERNEL EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine

Hippophae Rhamnoides Kernel Extract is an extract of the kernels of the seabuckthorn, Hippophae rhamnoides, Elaeagnaceae.

Hippophae Rhamnoides Kernel Extract on tyrnin, Hippophae rhamnoides, Elaeagnaceae, siemenistä saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016