Incihaku

HIBISCUS CANNABINUS STEM POWDER

ihoa hoitava aine

Hibiscus Cannabinus Stem Powder is the powder derived from the ground stems of Hibiscus cannabinus L., Malvaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016