Incihaku

2-METHYL-3-(1,7,7-TRIMETHYLBICYCLOHEPT-2-YLOXY)-PROPANOL

hajuste

2-Methyl-3-[(1,7,7-trimethylbicyclo-[2.2.1]hept-2-yl)oxy]-1-propanol.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016