Incihaku

GLYCOSYL TREHALOSE

kalvonmuodostaja, emulsiota stabiloiva aine

Glycosyl Trehalose is the product obtained by the reaction forming a-1,1-glucosidic linkage with glucosyltransferase in reducing end side of hydrolysed starch.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016