Incihaku

GLYCINE SOJA OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, pehmentävä aine

Glycine Soja Oil is the oil obtained from the soybean, Glycine soja, Leguminosae, by extraction or expression. It consists esentially of triglycerides of oleic, linoleic and saturated acids.

Glycine Soja Oil on soijan, Glycine soja, Leguminosae, pavuista uuttamalla ja puristamalla saatava öljy, joka koostuu pääasiassa öljy-, linoli- ja tyydyttyneiden happojen triglyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016