Incihaku

GLYCINE SOJA LIPIDS

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine

Glycine Soja Lipids is the alcohol soluble fraction of the gummy portion obtained during the refining of the Soybeann, Glycine Soja, Leguminosae, Oil. It is a blend consisting predominantly of phospholipids, sterols and triglycerides.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016