Incihaku

GLYCERYL TRIACETYL RICINOLEATE

pehmentävä aine

1,2,3-Propanetriyl tris[(R)-12-(acetoxy)oleate].

1,2,3-propaanitriyylitris[(R)-12-(asetoksi)oleaatti].

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016