Incihaku

GLYCERYL STEARATE DIACETATE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, viskositeetinsäätäjä

Octadecanoic acid, ester with 1,2,3-propanetriol diacetate.

Oktadekaanihappo, esteri 1,2,3-propaanitriolidiasetaatin kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016