Incihaku

GLYCERYL RICINOLEATE SE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

12-Hydroxy-9-octadecenoic acid, monoester with 1,2,3-propanetriol containing sodium octadecanoate and/or potassium octadecanoate.

12-hydroksi-9-oktadekeenihappo, monoesteri natriumoktadekanoaattia ja/tai kaliumoktadekanoaattia sisältävän 1,2,3-propaanitriolin kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016