Incihaku

GLYCERYL ISOSTEARATES

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Mixture of branched chain C18-alkanoic acids, monoesters with 1,2,3-propanetriol.

Haaroittuneiden C18-ketjuisten alkaanihappojen seos, monoesterit 1,2,3-propaanitriolin kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016