Incihaku

GLYCERYL DILINOLEATE

pehmentävä aine

(9Z,12Z)-octadeca-9,12-dienoic acid, diester with glycerol.

(9Z,12Z)-oktadeka-9,12-dieenihappo, diesteri glyserolin kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016