Incihaku

GLYCERETH-7 CAPRYLATE/CAPRATE

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, emulgaattori, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

Glycereth-7 Caprylate/Caprate is the ester of a mixture of Caprylic Acid and Capric Acid with a polyethylene glycol ether of glycerin containing an average of 7 moles of ethylene oxide.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016